Background Image

DSH

Home  /  PROIECTE  /  ERASMUS  /  Finalizate  /  DSH

DSH – Deliberate self harm, Positive Choice / Autocontrol si alegeri pozitive

In cadrul acestui proiect se vor face workshop-uri pentru promovarea constientizarii starilor emotionale ale tinerilor, pentru redarea increderii in sine, explorarea sinelui si constientizarea fortei de autocontrol.

Obiective

Se vor face centre de training la care partenerii vor participa, iar participantii vor fi persoane ce lucreaza cu tinerii expusi riscului de alexithymie sau care au deja simptome. Alexithymie este incapabilitatea de a nu putea sa iti exprimi fizic emotiile si nici recunoasterea emotiilor exprimate de cei din jur. Trainingurile se mai adreseaza si tinerilor cu tulburari emotionale

Participantii vor lua parte la un training non formal, un schimb de bune practici alaturi de partenerii din Europa. Acestia vor participa la workshop-uri certificate europass in care vor invata cum sa recunoasca simptomele alexithymiei si evolutia ei, depresie si tendinte suicidale.

Rezultate

In workshop-uri se va insista in sustinerea si motivarea tinerilor sa isi construiasca rezistenta emotionala si capacitatea de autocontrol, iar trainerii isi vor dezvolta competente de recunoastere a simptomelor si cum sa empatizeze si sa ii directioneze pe tinerii cu alexithymia spre ajutor profesionist.

Valoarea totală a proiectului este 154,436.00  €

PARTENERI 

PADMA ( Plymouth & district mind association) – Anglia

ZISPB – Lituania

SPP&MH Societ of social psychiatry and mental health – Grecia

BEHDER – Turcia

AUTH – Grecia

Date de Contact

bucovina.institute@gmail.com

www. bucovinainstitute.org

www.dshpc.eu

Suceava, str. Universitatii nr. 48, Institutul Bucovina, camera 7. tel. fax 0230/ 524128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *